Tonfisk-sallad

Jobbade första dagen på sale (matbutik) idag, var inte så farligt som jag trodde det skulle vara, men trodde jag skulle dö av vad jag frös där i slutet, eftersom att jag plockade varor i "frysrummet".
När jag kom hem fixade jag mat till mig och kollade Orange is the new black, har haft lite av en serie-paus på sistone eftersom att det blev för mycket av det goda, haha men nu är det sommarlov så har lite mer tid nu utan läxor osv. råkade somna efer det eftersom att jag var så himla trött så förhoppningvis stör det inte nattens sömn </3
 
 
 
 

IT GENIET NUMMER 1

Idag fick vi brev från skolan, det finns dom valen att endel köpa egen (inte apple... sadly, inte för att jag skulle ha råd men jaa you know, you dream). Hur som hellst antingen köper man en egen eller så "hyr" man en från skolan för en summa i året, men sen får behålla den efter dom 3 åren.
 
Nu till det viktiga, jag hade funderat på att kanske hyra datorn då från skolan men den dator man få hyra är
 
Acer hybrid tablet windows 8
 
Har någon nån slags erfarenhet av denhär är den ens värd att betala något för, jamen ni förstår... Eller har ni haft en dator i gymnasiet som ni varit nöjda med som ni skulle rekommendera?
 
Alla kommentarer uppskattas! ♥

Tips - Don't drink your calories

En av de viktigaste... Du kommer i princip aldrig känna någon slags mättnads-känsla av att dricka en cola, snarare tvärt om. Därför är det så himla onödigt att dricka något som bara tillför kalorier när man blir mycker mindre törstig av att dricka t.ex. vatten.
#selfie // shopping x 2 // Har börjat läsa snabba cash... synd bara att jag sett filmen redan :/
 

RSS 2.0